Auto theorie opleiding Haarlem

Een auto theorie opleiding Haarlem nodig? Dan ben je bij de juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het geven van een auto theorie opleiding. Een auto theorie opleiding Haarlem begint meestal in de ochtend tot en met de namiddag. Dan zal je denken dat dit saai is maar bij ons is dat juist anders! De hele dag wordt jij op een grappige, leuke, gezellige maar ook een zeer leerzame manier klaargestoomd voor de theorie examen in Haarlem.

 

Theorie opleiding in Haarlem

De gehele ochtend krijg je advies, uitleg en zullen er aantekeningen gemaakt worden die je nodig zal hebben tijdens het theorieexamen. Vervolgens houden we een gezamenlijke lunch en zullen wij gaan kijken met een proefexamen in Haarlem naar jou knelpunten. Je hoeft helemaal niets mee te nemen naar de theorie opleiding in Haarlem die je zult volgen. Wij zullen er geheel voor zorgen dat alles top in orde is en alles eraan doen dat jij zal slagen!

Wilt je meer informatie weten over de auto theorie opleiding Haarlem, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of eventueel een afspraak maken!

 

Adres Haarlem

Theorie School Haarlem
Truusoverstegenstraat 167
2033 MZ Haarlem
Tel: 06 1459 8871
info@theorieschoolhaarlem.nl

Mede mogelijk gemaakt door Rijschool Marketing